Hot Wheels

HOT WHEELS ZBIRATELJSTVO

PRAVILNIK NAGRADNE IGRE “HOT WHEELS ZBIRATELJSTVO”

 

1. člen

Organizator nagradne igre »Hot Wheels zbirateljstvo« je podjetje Orbico d.o.o, Verovškova 72, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju organizator).

2. člen

Nagradna igra poteka od 01.05.2019 do razdelitve daril. Nagradna igra je objavljena na spletni strani www.osvoji-nagrado.si, na materialih v trgovinah in v reklamnih letakih.

3. člen

Udeleženec nagradne igre je lahko vsaka fizična oseba, ki bo od 01.05.2019 poslala 5 izrezanih črtnih kod iz embalaže Hot Wheels avtomobilčkov. V promociji sodelujejo artikli: 5785 (HotWheels avtomobilček), K5904 (Set 3 HotWheels avtomobilčkov) ter 1806 (Set 5 HotWheels avtomobilčkov). Upoštevalo se bo 5 črtnih kod art 5785, ali pa 1 črtno kodo art. 1806, ali pa skupaj 1 črtno kodo art K5904 in 2 črtni kodi art 5785. Količina daril je omejena.

4. člen

Nagrade podeljene v nagradni igri bodo poslane dobitnikom v 21 (enaindvajsetih) koledarskih dnevih od dneva, ko Organizator prejme dokumente, ki potrjujejo pravico do nagrade, kot je opredeljeno v 3.členu.

5. člen

Nagrada v nagradni igri:

Ekskluzivni zlati avtomobilček Hot Wheels avtomobilček.

6. člen

Organizator nagradne igre se zavezuje, da bo posredovane osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, da jih bo uporabljal izključno za namene posredovanja izvedbe nagradne igre.

Udeleženec nagradne igre z dopisanimi osebnimi podatki daje organizatorju osebno privoljenje, da se njegovi podatki uporabljajo in računalniško obdelujejo za potrebe te nagradne igre in drugega obveščanja v zvezi z novostmi in promocijami za namen neposrednega trženja. Udeleženci imajo pravico, da kadarkoli od organizatorja zahtevajo izbris njegovih osebnih podatkov iz baze podatkov oziroma, da lahko na kartici označijo, da ne dovolijo zbiranja uporabe njihovih osebnih podatkov, razen samo za potrebe nagradne igre.

Ljubljana, 01.05.2019

Orbico d.o.o.

Copyright © 2020. Skupina Orbico. Vse pravice pridržane.

Izdelava spletnih strani: AV studio