ALWAYS IN NATURELLA

DARILO ZA BOLJŠE SPANJE

 

Izberi pravi vložek Always za vsak trenutek dneva

Naj bo prav vsak dan menstruacije brezskrben in udoben. Vložki Always Platinum s kar 5-kratnim udobjem in zaščito se odlično prilegajo spodnjemu perilu in ti vedno stojijo ob strani.

Dnevni vložki Always Platinum sledijo vsakemu gibu in se prilagodijo tvojemu dnevu. Tudi med najbolj intenzivnim gibanjem zaščita proti uhajanju LeakGuard ujame vsako kapljico in jo zadrži v vpojni sredici, medtem ko tehnologija za nevtralizacijo neprijetnih vonjav poskrbi za občutek prijetne svežine.

Nekoliko večji nočni vložki Always Platinum Ultra Secure Night pa varujejo tvojo noč vse do jutra in ti zagotovijo še bolj miren in udoben spanec. Posebna podaljšana oblika nočnih vložkov je prilagojena vsem spalnim položajem in nudi zanesljivo zaščito tudi v dneh z najmočnejšo menstruacijo. Sistem InstantDry tekočino v nekaj sekundah zaklene v super vpojno jedro in prepreči, da bi le-ta uhajala. Tudi ob bolj dinamičnem spanju.

Odkrij popolno udobje in zanesljivost za prav vsak dan menstruacije v kolekciji vložkov Always. Ob nakupu v trgovinah Spar ali Interspar pa te čaka tudi darilo – čudovita spalna maska za še bolj mirne in udobne noči.

 

KAKO DO DARILA?

Darilo je tvoje ob nakupu dveh poljubnih izdelkov Always ali Naturella. V trgovinah Interspar se z računom nakupa oglasi na Informacijah, v trgovinah Spar ali franšizah Spar partner pa darilo prevzameš kar pri blagajni.

Nagrajevanje poteka od 1. 2. do 1. 3. 2023 oziroma do razdelitve 3.000 daril. Razpoložljivost daril lahko preveriš v posamezni trgovini.

3000x
spalna maska

PRAVILNIK PROMOCIJSKE AKTIVNOSTI »ALWAYS IN NATURELLA«

 

1. člen: ORGANIZATOR

Organizator promocijske aktivnosti je Orbico d.o.o., Verovškova ulica 72, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju organizator) v imenu blagovnih znamk Always in Naturella.

2. člen: NAMEN IN TRAJANJE

Namen promocijske aktivnosti je promocija ter izvajanje trženjskega komuniciranja blagovnih znamk Always in Naturella ter posredno pospeševanje prodaje z nagrajevanjem nakupa. Promocijska aktivnost se komunicira in oglašuje na spletni strani www.osvoji-nagrado.si ter na prodajnih mestih in v drugih medijih.

Promocijska aktivnost traja od 1. 2. 2023 do razdelitve zalog daril oziroma najkasneje do 1. 3. 2023.

3. člen: NAČIN SODELOVANJA

Promocijska aktivnost poteka v trgovinah Spar, Interspar ter franšiznih prodajalnah Spar partner v času od 1. 2. 2023 do 1. 3. 2023. V tem času lahko kupec z nakupom vsaj dveh izdelkov blagovnih znamk Always ali Naturella z računom nakupa prevzame darilo.

Prevzem darila kupec opravi na Informacijah trgovin Interspar oziroma pri blagajni trgovin Spar ter franšiz Spar partner.

Kupec je upravičen do darila, ko so izpolnjeni vsi sledeči pogoji:

  • nakup je opravljen v trgovini Spar, Interspar ali Spar partner,
  • nakup je opravljen v času trajanja promocije,
  • na računu je jasno razviden nakup vsaj 2 izdelkov sodelujočih blagovnih znamk.

Promocijska aktivnost poteka do razdelitve zalog daril. V kolikor se kvota daril razdeli pred datumom zaključka promocijske aktivnosti, se le-ta predčasno zaključi. Pritožbe na to niso mogoče. Organizator ne pogojuje nakupa z darilom in prav tako ni dolžan povrniti stroškov nakupa, v kolikor darila niso več na voljo tudi pred iztekom promocijskega obdobja. Razpoložljivost daril lahko kupec preveri v posamezni trgovini.

4. člen: DARILA

V času promocijske aktivnosti je na voljo nagradni sklad:

  • 3.000x spalna maska

5. člen: SPLOŠNO O DARILIH

Darila ni mogoče zamenjati za plačilo protivrednosti darila v denarju ali katero koli drugo darilo. Nagrajenec ne more zoper organizatorja uveljavljati nikakršnega zahtevka (npr. glede kakovosti darila, odprave napak ipd.).

6. člen: DOSTOPNOST PRAVIL

Ta pravila so dostopna na spletni strani promocijske aktivnosti.

7. člen: REKLAMACIJE IN PRITOŽBE

Vse pritožbe in reklamacije v zvezi z izvedbo promocijske aktivnosti rešuje organizator. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil sodelujočega oziroma po potrebi tudi druge udeležence.

8. člen: KONČNE DOLOČBE

Organizator si pridržuje pravico do dopolnitev in sprememb pogojev promocijske aktivnosti, če tako zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti.

O vseh spremembah in novostih promocijske aktivnosti bo organizator udeležence sproti obveščal z objavami na spletni strani.

Organizator se zavezuje, da bo naredil vse, kar je v njegovi moči, da bo promocijska aktivnost korektno izpeljana, odgovornost pa ne vključuje primerov višje sile. V primeru okoliščin, na katere organizator ne more vplivati (višja sila, logistične ovire, tehnične težave), organizator lahko odpove promocijsko aktivnost. O tem mora obvestiti udeležence. V takšnem primeru udeležencem ne odgovarja za nastalo škodo. Odločitev organizatorja o vseh vprašanjih v zvezi s promocijsko aktivnostjo oziroma uporabo pravil je dokončna in velja za vse udeležence.

Pravila so obvezujoča za organizatorja, vse zaposlene in druge osebe, ki so kakorkoli povezane s prodajno akcijo in nagrajevanjem, ki je predmet tega pravilnika, ter za udeležence prodajne akcije (kupce).

Vprašanja in dodatne informacije v zvezi s promocijsko aktivnostjo lahko naslovite na elektronski naslov: info@osvoji-nagrado.si.

 

Ljubljana, 31. 1. 2023

Orbico, d. o. o.

Oceni vložke Always Platinum

Hvala za izkazano zaupanje z izborom izdelkov P&G. Kakšna je tvoja izkušnja z izdelkom?

Prosimo, če izdelek oceniš in v obrazec zapišeš svoje komentarje, pripombe, pohvale. Veseli bomo vsakega mnenja, ki ga bomo upoštevali pri ohranjanju konsistentne kakovosti naših izdelkov.

Nazaj

Copyright © 2020. Skupina Orbico. Vse pravice pridržane.

Izdelava spletnih strani: AV studio